Spaarne 48, 2011CK Haarlem 023 - 532 72 22

NagoyaRestaurant

Restaurant Nagoya bestaat sinds 1998 is gelegen aan het Spaarne nr. 48 te Haarlem. Nagoya is centraal gelegen op een schitterende locatie met een parkeergarage, genaamd de Appelaar, naast de deur. We zijn gespecialiseerd in het ontvangen van kleine of grotere groepen zodat wij uw bruiloft, verjaardag of ander feestmoment tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken. Exclusief Japans Dineren, gezellig rond de teppanyaki bakplaat.

Japanse keuken

De japanse traditionele keuken behoort tot een van de beste in de wereld en biedt een variteit aan vers, puur en gezond eten. De Japanse keuken is rijk aan visgerechten en is ook gespecialiseerd in verschillende vleesgerechten. Japans eten is voor iedereen, zelfs voor de verwende cullinaire avonturier, een onvergetelijke belevenis.

De exclusieve Japanse gerechten worden door ervaren meester-koks, met de nodige show, bij u aan tafel bereid. Het team van Nagoya wenst u een mooie avond met veel eetplezier en schroom niet om vragen te stellen, wij vertellen u graag meer over de exclusieve japanse gerechten.